
برگزاری دوره آموزشی و توجیهی مدیران هنرستان های استان مرکزی
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای واحد استان مرکزی، در گردهمایی مدیران و سرگروه های آموزشی هنرستان های استان مرکزی گفت: سرمایهگذاری بر آموزشهای مهارتی کلید برون رفت از تنگناهای اقتصادی است.
به گزارش روابط عمومی ؛ دوره آموزشی و توجیهی مدیران هنرستان های استان مرکزی به همت دانشگاه فنی و حرفه ای واحد استان مرکزی با هدف هدایت تحصیلی دانش آموزان هنرستانی و آشنایی کامل با رشته های فنی و حرفه ای و ادامه تحصیل در دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار شد.
دکتر مهرداد احمدی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای واحد استان مرکزی دراین نشست با اشاره به اهمیت آموزشهای فنی و حرفهای اظهار داشت: انقلاب اسلامی با تکیه بر استقلال، تمدن و توسعه بدون اتکا به شرق و غرب روی پای خود ایستاد این در حالی است که آموزش و پرورش و آموزش عالی برای نظام اهمیت زیادی داشت بنابراین از ابتدای این انقلاب هدف آموزش و پرورش براین بود که در راستای اهداف نظام گامهای موثر بردارد.
وی افزود: در تبیین گام دوم انقلاب میتوان برثبات و امنیت، علم و فناوری، مشارکت مردمی، عدالت، معنویت و اخلاق توجه داشت این در حالی است که همه موارد مذکوردر آموزشهای فنی و حرفهای نهفته است، آموزشهای فنی و حرفهای ضرورت اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی است و اکثر آموزشها با اقتصاد رابطه مستقیم دارند و کشور نیز برای رهایی از تنگناهایی که هم اکنون برای آن به وجود آمده میتواند با سرمایهگذاری بر آموزشهای مهارتی و تهیه گروههای مختصص به راحتی از سختیها عبور کند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای واحد استان مرکزی تصریح کرد: آموزشهای مهارتی در دانشگاه فنی و حرفهای از شایستگی اجتماعی خوبی برخوردار است، آموزشهای مهارتی شامل افراد بسیاری از جامعه میشود، اکثر دانش آموزانی که در هنرستانها حضور پیدا میکنند دارای ویژگی خاصی هستند که میتوانیم کمک کنیم تا عدالت آموزشی رعایت شود، امیدواریم محیطی را فراهم کنیم و آموزشهایی را ایجاد کنیم که دانشجوها بعد از فراغت از تحصیل در جایگاه مناسب کار کنند و سطح زندگی افراد ارتقا پیدا کند.
احمدی بیان کرد: دانشگاه فنی و حرفهای واحد استان مرکزی به عنوان تنها متولی آموزش های مهارتی استان از سال ۹۰ با مجوز وزارت علوم کار خود را آغاز کرد، عمده فعالیتهای این دانشگاه در حوزه کارگاهی و تکنسین ماهر است اما در بسیاری از مراکز، دانشکدههای پیوسته و ناپیوسته ایجاد شده است، دانشگاه فنی و حرفهای صرفا رویکرد صدور مدرک ندارد و اهتمام دانشگاه بر تربیت تکنسین ماهر است.
وی ادامه داد: تمام سرفصلهای دانشگاه فنی و حرفهای در دو سال گذشته به روزرسانی شده است، ویژگی دیگر دانشگاه فنی و حرفهای تک جنسیتی بودن رشتهها است چراکه این موضوع در بحث آموزشهای مهارتی بسیار با اهمیت است و رشتهها کاملا متناسب با جنسیت دانشجوها در نظر گرفته شده است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای واحد استان مرکزی بیان کرد: رسالت مسئولان آموزش و پرورش، مسئولان دانشگاه، مسئولان کشوری و مردم ایجاد جاذبه بیشتر برای رشتههای فنی و حرفهای است به طوری که دانش آموزان از ابتدا وارد هنرستان شوند و مسیر خود را در آموزشهای مهارتی بدین صورت ادامه دهند.
احمدی خاطرنشان کرد: دیدگاه ما از آموزشهای مهارتی دانشگاه فنی و حرفهای هزینه محور نیست بلکه سرمایهگذاری پایدار است و امیدواریم با بهرهگیری از متخصصان ماهر گامی موثر در ارتقا آموزشهای مهارتی در استان مرکزی برداشته شود.