نشست هم اندیشی صنایع و دانشگاهیان شهرستان خمین
بمناسبت هفته پژوهش و فناوری ، نشست هم اندیشی صنایع و دانشگاهیان شهرستان خمین با حضور مهندس احمد طهرانی فرماندار شهرستان خمین ، دکتر احمدی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی و تعدادی از نمایندگان دانشگاه ها و صنایع شهرستان خمین در محل سالن جلسات آموزشکده فنی و حرفه ای دکتر حسابی خمین برگزار شد .
در این نشست ابتدا مهندس حدادی رئیس آموزشکده دکتر حسابی ضمن گرامیداشت هفته پژوهش با اشاره به اینکه بزرگترین معضل برای خانواده ها بیکاری جوانان تحصیل کرده که آسیب های اجتماعی فراوانی را می تواند به دنبال داشته باشد و برای رفع این معضل بزرگ باید بین دانشگاه و صنعت تعامل و ارتباط بهتری برقرار گردد. بیان نمودند که فارغ التحصیلان مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای مولدان اشتغال می باشند، جوانانی ارزش آفرین و ثروت ساز هستند و می توانند به کمک صنعت بیایند. و دربهای آزمایشگاه ها و کارگاههای این مرکز بر روی صنعت باز می باشد.
در ادامه رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی نیز در این نشست گفت: چهار واحد آموزشی فنی و حرفه ای در شهرهای اراک، خمین و ساوه فعالیت می کنند.
دکترمهرداد احمدی افزود: رشته های این دانشگاه با مطالعات انجام شده براساس نیاز صنایع استان مرکزی بروز رسانی شده است.
وی بیان کرد : دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی آمادگی راه اندازی رشته های جدید متناسب با نیاز صنایع را به منظور تربیت نیروی متخصص دارد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی گفت: این مرکز آموزشی ظرفیت برگزاری دوره های آموزشی ۵۰۰ ساعته با امکانات رفاهی برای آموزش جوانان جویای کار خمین به منظور ورود به صنایع این شهرستان را دارد.
و در ادامه این نشست فرماندار شهرستان خمین اظهار داشت : فقدان مهارت دانش آموختگان مراکز دانشگاهی یکی از عوامل مهم بیکاری در زادگاه امام راحل است.
مهندس احمد طهرانی در ادامه بیان کرد: با وجود اجرای طرح های بزرگ صنعتی و تولیدی نظیر پتروشیمی، خودروسازی و پنلهای خورشیدی در خمین ، نیروی انسانی ماهر و متخصص در این شهرستان برای اشتغال در این واحدها اندک است.
وی بیان کرد: به دلیل سیاستگذاری های اشتباه کشور در گذشته ، تحصیلات تکمیلی به جای هموار کردن مسیر اشتغال جوانان ، توقعات آنها را افزایش و نیروی کار موردنیاز صنایع را کاهش داده است.
فرماندار شهرستان خمین اظهار داشت : دانش آموختگان رشته های علوم انسانی و حتی فنی و مهندسی مهارت لازم برای اشتغال را ندارند.
احمد طهرانی با اشاره به اینکه ارتباط دانشگاه و صنعت ضروری است، گفت: مراکز فنی و حرفه ای خمین با بروز رسانی رشته ها و تجهیزات خود، نیروی کار موردنیاز واحدهای پتروشیمی، خودروسازی و پنلهای خورشیدی در این شهرستان را تامین کند.
وی تاکید کرد: از واحدهای صنعتی و تولیدی نیز انتظار می رود مهارتهای مورد نیاز را سفارش دهند تا مراکز آموزش فنی و حرفه ای خود را برای آموزش نیروی انسانی مورد نیاز شهرستان تجهیز کنند.