در حال بارگذاری ...
سه‌شنبه 30 اردیبهشت 1404

زمین چمن مصنوعی آموزشکده فنی و حرفه ای دکتر حسابی شهرستان خمین به بهره برداری رسید

بمناسبت دهه مبارک فجر و همزمان با آخرین روز از این دهه و طی مراسمی با حضور احمد طهرانی فرماندار شهرستان خمین و دکتر احمدی رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مرکزی ، زمین چمن مصنوعی آموزشکده فنی و حرفه ای دکتر حسابی خمین به بهره برداری رسید .

حدادی رئیس آموزشکده ضمن عرض خیرمقدم به میهمانان اعلام نمود این پروژه با هدف استفاده برای دانشجویان رشته تربیت بدنی و خوابگاهی و همچنین در بخش خصوصی به جهت درآمدزائی کاربرد دارد. در این طرح حدود 500 میلیون تومان که 152 میلیون از سوی معاونت طرحهای عمرانی وزارت علوم و مابقی از طرف دانشگاه فنی و حرفه ای تامین اعتبار گردید. 

در ادامه رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مرکزی گفت: توانمندسازی دانشجویان و تربیت آن ها برای بازار کار ماموریت اصلی دانشگاه فنی و حرفه ای است.

مهرداد احمدی در ادامه افزود: مرکز شکوفایی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مرکزی با هدف حمایت از ایده های جدید در زمینه کارآفرینی راه اندازی شده است.

وی اضافه کرد: بر اساس تفاهمنامه این دانشگاه با پارک علم و فناوری استان برای ثبت اختراعات در پتنتهای خارجی تا یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت می شود.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مرکزی گفت: ۲۰ درصد طرح های عمرانی وزارت علوم مربوط به این دانشگاه است.

احمدی بیان کرد: عملیات آمایش صنعتی استان مرکزی از سوی دانشگاه فنی و حرفه ای استان انجام شده و پس از این رشته‌هایی که در این دانشگاه فعال می‌شوند متناسب با نیازمندی صنایع خواهد بود.

وی ادامه داد: علاوه بر تحصیل دانشجویان در این دانشگاه، نیروهای جدیدی که در صنایع مختلف استان به‌کار گرفته می‌شوند نیز با معرفی از سوی واحد تولیدی محل کار خود، می‌توانند از خدمات این دانشگاه بهره‌مند و گواهی معتبر دریافت کنند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مرکزی توضیح داد: این دانشگاه آمادگی تربیت  نیروی متخصص برای صنایع استان مرکزی به ویژه شهرستان خمین را دارد.

احمدی با اشاره به ساخت زمین چمن مصنوعی در دانشکده های فنی و حرفه ای خمین و ساوه گفت: نداشتن موافقتنامه یکی از بزرگترین مشکلات طرح های عمرانی در استان مرکزی است.

در حاشیه این مراسم فرماندار شهرستان خمین اظهار داشت : به دلیل سیاستگذاری های کارشناسی نشده در گذشته امروز کشور به ویژه این شهرستان با شمار زیادی از دانش آموختگان بیکار در رشته های نظری مواجه است.

احمد طهرانی در ادامه بیان کرد: تغییر نگرش دانش آموزان نسبت به رشته های تحصیلی در مراکز فنی و حرفه ای و هنرستان ها در خمین شرایط نوید افزایش اشتغال در سالهای آتی را در این شهرستان می دهد.

وی افزود: رشته هایی تحصیلی که منسوخ شده اند و بازار کار آنها اشباع شده است باید از حوزه آموزش خارج شوند و رشته هایی متناسب با نیاز بلند مدت شهرستان راه اندازی شود.

فرماندار شهرستان خمین با اشاره به راه اندازی یکی از واحدهای صنعتی در این شهرستان گفت: برای تامین و تربیت نیروی متخصص این واحد صنعتی می توان از ظرفیت آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای استفاده کرد.