
مصاحبه رادیویی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی با برنامه موج جوانی
به گزارش روابط عمومی؛ در تاریخ 18 بهمن ماه 1399 به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی مهمان برنامه رادیویی موج جوانی استان مرکزی گردید.
دکتر مهرداد احمدی در این مصاحبه رادیویی ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر و بهار انقلاب یاد و خاطره امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب، جنگ تحمیلی و شهدای مدافع حرم را گرامی داشت. وی افزود: دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی به عنوان یکی از واحدهای خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، هم اکنون دارای یک واحد پسران و یک واحد دختران در اراک، یک واحد پسران در خمین و یک واحد پسران در ساوه است که به یاری حق یک واحد دختران هم در ساوه راه اندازی خواهد شد. این دانشگاه یک دانشگاه ماموریت گراست که با تقویت زیر ساخت ها به نو کردن سرفصل ها(کاردانی، و هم اکنون کارشناسی) مبتنی بر نیاز صنعت و مهارت آموزی جامعه پیرامون اقدام کرده است. همچنین این دانشگاه توجه ویژه ای به کارآفرینی داشته که در این راستا با ایجاد هسته های فن آور با استقرار در کانون های خلاقیت و نوآوری و شکوفایی مسیر را جهت حمایت دانشجویان و اساتید هموار نموده و امروز 18 بهمن ماه افتتا حیه آن را حضور ریاست پارک علم و فناوری استان مرکزی را داشته ایم و تفاهم نامه ای امضا شد که در کنار این هسته، کارگاه های جوار خوابگاهی راه اندازی شوند که دانشجویان در حین تحصیل به درآمدزایی هم می پردازند.
وی افزود: آمایش رشته ها در این دانشگاه براساس نیازهای استانی و منطقه ای صورت گرفته که تا افق 1404 رشته های جدید مشخص و رشته های حذفی هم مشخص شده اند (رشته هایی که بازار کار ندارند).همچنین به روز رسانی تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی در حال اجراست که خوشبختانه امسال گام بزرگی برداشته شده و ان شا الله سال بعد هم ادامه خواهد یافت. این دانشگاه با توجه به جایگاه مهم مهارت، می تواند در حل معضل ارتباط با صنعت نقش بسیار مهمی ایفا نماید که ان شا لله خانواده ها نیز به این مهم دقت نمایند که می توان با حضور فرزندان خود در هنرستان ها و ادامه تحصیل در این مراکز در سنین پایین به اشتغال و کارآفرینی برسند.
ایشان اظهار داشتند: در جهت حمایت های خارجی هم این دانشگاه اقدام به پرداخت حمایت مالی بیش از 90 درصد از هزینه های مربوط به ثبت اختراعات خارجی تا سقف 120 میلیون تومان برای اعضای هیئت علمی، مدرسین، پژوهشگران و فناوران و مخترعان کشور پس از تایید معاونت محترم پژوهشی دانشگاه و کانون پتنت می نمایند. این دانشگاه در خصوص فضای ورزشی گام های موثری برداشته و سرانه ورزشی خود را به استاندارد ها نزدیک کرده است که در دهه فجر امسال زمین چمن مصنوعی آموزشکده خمین و زمین چمن مصنوعی آموزشکده ساوه نیز افتتاح خواهند شد. همانطور که مستحضر هستید با توجه به شرایط کرونا آموزش ها به صورت مجازی است که ان شا اله این آمادگی وجود دارد که در سال جدید به محض مجوز ستاد، کارگاه ها به صورت حضوری برگزار شود.